viernes, 20 de abril de 2007

Qui procura per nosaltres?

Doncs ... la “Segona capanya contra el frau on-line i per la seguretat en la xarxa”.

Aquesta campanya està promoguda per l'Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació (INTECO), l’Associació de Internautes i d’altres companyies, l’objecte és informar als internautes sobre les últimes amenaces víriques i oferir recomanacions sobre seguretat, per millorar l’experiència en la xarxa i reduir el nombre d’usuaris que s’infecten o que son estafats amb les actuacions phishing.
Els usuaris poden obtenir els consells pràctics i recomanacions sobre seguretat i accedir a eines on-line per detectar virus en els seus equips.
Us recomano aquesta adreça www.seguridadenlared.org en ella, Panda Software posa a disposició dels usuaris eines gratuïtes per l’anàlisi dels equips com: NanoScan i TotalScan, tanmateix es pot consultar estadístiques d’infeccions de virus en la xarxa que dona una visió general de la situació.
Salut!

3 comentarios:

mlopezcar dijo...

interessant

S'ha d'estar informat sobre aquests temes per evitar ser estafat, infectat, etc. Li hauriem de donar més importància a aquests temes perquè són la nostra seguretat. Una amiga meva va caure amb el tema del phishing per sort al final no va passar res. Jo sempre aplico la tàctica de desconfiar de tot.

jsequero dijo...

Sense dubtes, la seguretat a la xarxa és un dels elements més importants i, fins ara, més oblidats. Potser no s'ha de desconfiar de totm, però tampoc creure en tot.

sequero.blogia.com

Unknown dijo...

La seguretat a Internet sense dubtes, és "el talón de Aquiles" de la xarxa, els fraus creixen de manera exponencial i l'unica forma d'actuar a dia d'avui és treballar amb planes segures i vigilar amb el famòs phishing

Eusebio Gómez